Foto

CSU Fans implineste 10 ani

Singura revista din România dedicata baschetului, editata si publicata de catre suporteri, la numar aniversar.
 
CSU Fans Magazin împlineste 150 de numere dupa zece sezoane de aparitie neîntrerupta.
 
 
Sâmbata, 24 octombrie, este moment de aniversare pentru cel mai longegiv proiect al asociatiei fanilor baschetului sibian, Asociatia Al 6-lea jucator. Dupa zece sezoane de aparitii neîntrerupe, revista suporterilor “CSU Fans Magazin” sarbatoreste aparitia cu numarul 150 printr-o editie speciala de 32 de pagini full-color, tiparita în cele mai bune conditii cu ajutorul sponsorilor Top Tech si Onyx Print Center.
 
“CSU Fans Magazin” a fost prima revista din România dedicata exclusiv baschetului, editata si publicata de catre suporteri. Dupa cum timpul a aratat-o, a ramas singura revista de acest gen ce înca este publicata de catre suporteri, aparând la fiecare meci din Sala Transilvania a echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul voluntar a 47 de colaboratori din Sibiu, Tg. Mures, Oradea si Bucuresti si, bineînteles, a sponsorilor ce au crezut în acest proiect îndraznet.
 
 “În acesti aproape 10 ani, am evoluat cu totii, unii nu erau nici macar majori când ne-am cunoscut, acum au slujbe respectabile, au aparut copii în familiile noastre, s-au întemeiat familii între suporteri. Toti avem slujbe, familii iar timpul pe care îl putem aloca actiunilor fanilor s-a redus. Cu toate acestea, povestea continua pentru ca... noi mereu vom fi aici.” a declarat Claudiu Hila, presedintele Asociatiei Al 6-lea jucator.
 
Cele 150 de aparitii ale revistei „CSU Fans Magazin” au însemnat: 209.000 exemplare distribuite, 2008 pagini editate, 332 interviuri cu jucatori si antrenori români si straini, peste 1500 de fotografii publicate, peste 5.500 de ore de munca voluntara si mai mult de 1800 de kg. de hârtie folosita.
 
Revista aniversara va fi distribuita gratuit sâmbata, 24 octombrie 2015, înaintea meciului din Liga Nationala de Baschet Masculin ce se va desfasura la Sala Transilvania între CSU Atlassib Sibiu si BC Mures Târgu-Mures.
 
 
Declaratii oficialitati:
 
“Va felicit pentru pasiunea cu care sunteti alaturi de echipa si pentru ambitia de a tipari aceasta revista foarte utila pentru iubitorii baschetului. Va felicit pentru cele zece sezoane de aparitie de pâna acum si va doresc multi ani de aparitie. Mult succes echipei CSU Sibiu!”- Astrid Fodor, primar interimar al municipiului Sibiu
 
“Am trait împreuna, în acesti 10 ani, o multime de momente memorabile. Am împartit bucurii si victorii, am suferit împreuna la esecuri, dar am ramas uniti sub acelasi spirit al familiei CSU Sibiu. La multi, multi ani împreuna si sper ca tot împreuna sa sarbatorim, peste 8 ani, majoratul revistei CSU Fans Magazin!”- Horatiu Floca, co-presedinte al sectiei de Baschet a CSU Sibiu.
 
 
 
Ce este Asociatia “Al 6-lea jucator”
 
Asociatia "Al 6-lea jucator" a fost înfiintata în anul 2005 din dragostea fanilor pentru baschet, din dorinta de a ajuta la promovarea baschetului sibian la toate nivelurile, de a sustine, a acorda sprijin financiar si a stimula activittaile în acest sport.
 
Pana în prezent, Asociatia s-a implicat direct în sustinerea baschetului sibian prin numeroase actiuni printre care cele mai importante sunt: revista suporterilor "CSU Fans Magazin", Promovarea Baschetului în scoli, Zilele Baschetului si recordul mondial omologat în 2007 - "Peste 72 ore de baschet non-stop".

Parteneri