Proiectul de departajare pentru Liga Nationala de Minibaschet

Federatia Romana de Baschet anunta ca, in perioada 23-24 mai, in mai multe locatii din intreaga tara se vor desfasura meciurile din cadrul Proiectului de departajare pentru Liga Nationala de Minibaschet (masculin si feminin). Pe aceasta cale, facem un apel atat catre participanti (sportivi, antrenori, oficiali), cat si catre parinti si suporteri, sa se bucure de frumusetea jocului de baschet iar intrecerile sa se deruleze in deplin spirit de fair-play, cu respectarea regulamentelor FRB si a legislatiei privind prevenirea si combaterea violentei in sport.
 
Programul proiectului  de departajare (minibaschet masculin)  -  zona BUCURESTI este urmatorul:
Grupa A: locatie terenurile “ Sport Arena”, Splaiul independentei  nr 313, sector 6, incinta UPB - 23- 24 mai 2015- T1
Grupa B: locatie Sc. Generala nr. 175,str. Linici, sector 1, 16-17 mai  2015
Grupa C: loctie terenurile “ Sport Arena”, 23-24 mai  2015- T2
Grupa D: locatie terenurile CSS6 Bucuresti, str LUICA, 23-24 mai 2015
Grupa E: locatie Sc . Generala nr.  175, str. Linici, sector 1,  23-24 mai  2015
Grupa F: locatie OTOPENI, 23-24 mai  2015
 
Pentru intreg proiectul national, mentionam urmatoarele:
 
* pentru fiecare grupa/ zona a fost stabilit un cap de serie/ responsabil. Responsabilitatea organizarii si a bunei desfasurari a proiectului, revine fiecarui reprezentant al echipei desemnata cap de serie (cadru medical, tabela scor manuala, etc.)
* arbitrajul va fi sustinut de Federatia Romana de Baschet
* fiecare antrenor va avea stabilita LISTA de maxim 16 jucatori. Aceasta va fi obligatoriu aceeasi si pentru Liga Nationala de Minibaschet, Mangalia 2015. Daca aceasta nu contine, in data desfasurarii turneului de departajare, numarul maxim de 16 jucatori, antrenorul va avea dreptul ca pentru Liga Nationala de minibaschet sa completeze lista pana la 16 sportivi.
* ESTE INTERZISA MUTAREA UNUI SPORTIV DE LA ECHIPA 1 LA ECHIPA 2 in cadrul aceluiasi club (de exemplu, echipa X1 sa inscrie un sportiv care a fost trecut pe lista X2)
* Sanctiunea va fi EXCLUDEREA ECHIPEI DIN LIGA NATIONALA DE MINIBASCHET, 2015
* Pentru cei care nu au inca legitimatii tip FR Baschet , antrenorul va aduce actele doveditoare (copie legalizata certificat nastere, copie dupa prima pagina a carnetului de note, stampilat, cu poza si vizat de secretariatul unitatii scolare cu viza scolara  valabila 2014-2015, plus 2 poze), acestea vor fi verificate de arbitri.
Cluburile neafiliate vor  proceda la fel. Pentru acestia vor fi emise legitimatii tip.
* VIZA MEDICALA- daca exista legitimatii, viza medicala va fi aplicata direct pe carnet, daca nu exista legitimatii antrenorul va prezenta un TABEL NOMINAL cu viza aplicata individual in dreptul fiecarui sportiv. ACEST LUCRU SE POATE INTAMPLA DOAR LA TURNEUL DE DEPARTAJARE! PENTRU MANGALIA, VIZA VA FI APLICATA DIRECT IN LEGITIMATIA TIP. Cei care nu vor avea viza medicala aplicata in legitimatie, la Mangalia nu vor putea participa in competitie.
* REGULAMENTUL DE DESFASURARE ESTE CEL DE MINIBASCHET
 
La feminin, turneul de departajare pentru zona Bucuresti va avea loc in perioada 23-24 mai, in incinta Complexului Sportiv Ion Tiriac (vis a vis de Cora Pantelimon).

Parteneri