Foto

Decizii ale Consiliului Director din data de 23.02.2022

Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet, convocat statutar de presedintele FRB, Emilia-Carmen Tocala, si intrunit in sedinta din data de 23.02.2022 intr-un format mixt cu 13 membri prezenti (5 membri prezenti la sediul FRB si 8 membri prezenti online), a adoptat urmatoarele decizii:

1. Se aproba cu unanimitate de voturi ca urmatoarele puncte:
a). Stabilirea datei de desfasurare si convocarea Adunarii Generale ordinare pe 2022,
b). Analizarea si aprobarea formei finale a noului Statut al FRB, care va fi supusa spre aprobare in Adunarea Generala ordinara pe 2022,
Sa fie analizate si rediscutate in cadrul unei sedinte a Consiliului Director in care toti membrii sa fie prezenti fizic la sediul FRB. Urmatoarea sedinta a Consiliului Director va avea loc in data de 28.02.2022, ora 9:30, la sediul FRB.

2. Se aproba cu majoritate de voturi solicitarea echipelor ACS KSE Tg. Secuiesc si FCC Baschet UAV Arad de a juca in restanta din LNBF programata pentru data 26.02.2022 cu sportivele transferate ulterior datei programarii initiale a jocului respectiv. In cazul meciurilor restanta, daca cele doua echipe isi manifesta in scris acordul catre FRB, se va juca in baza L16 de la data meciului reprogramat.

3. Se respinge cu unanimitate de voturi solicitarea de acordare a transferului sportivelor Negrutiu Alexandra si Fulop Antonia in afara perioadei de transfer.

4. Se aproba cu unanimitate ca FRB sa transmita catre Ministerul Educatiei o adresa din partea Consiliului Director prin care sa se manifeste dezaprobarea pentru Ordinul ME referitor la faptul ca in cadrul ONSS pot juca numai elevi nelegitimati.    

Parteneri