Informatii referitoare la Competitiile Sportive Nationale de BabyBaschet si MiniBaschet – Costinesti 2024

Perioadele de desfasurare a competitiilor sunt:

- 21 iunie (validare) - 22 - 27 iunie  - Competitia Sportiva Nationala de BabyBaschet

- 28 iunie (validare) – 29 iunie - 04 iulie  - Competitia Sportiva Nationala de MiniBaschet (avansati si incepatori) 

Tragerea la sorti se va realiza digital, la o data care va fi anuntata ulterior (după 17.06.2024, ultima zi de înscrieri), pentru toate competitiile si va fi difuzata online.

CONDITII GENERALE DE PARTICIPARE:

COMPETITIA SPORTIVA NATIONALA DE BABYBASCHET - copii nascuti in anul 2014 si mai mici

COMPETITIA SPORTIVA NATIONALA DE MINIBASCHET - copii nascuti in anul 2012 si mai mici (categorie avansati sau categorie incepatori)

Pentru Competitiile Sportive Nationale de BabyBaschet si MiniBaschet, la sedinta de validare organizata inaintea inceperii competitiei (21 iunie, respectiv 28 iunie, la Hotel Forum Costinești, in intervalul orar 15:00-18:30) se vor prezenta:

- lista sportivilor si insotitorilor L14

- legitimatiile sportivilor avand viza anuala 2023/2024 si viza medicala valabila pentru toata perioada competitiei aplicata pe legitimatie de o unitate medicala de medicina sportiva.

- carnetul/ele de antrenor/i cu angajament/e si viza/e anuala/e pentru sezonul 2023-2024. In cazul in care nu au carnet de antrenor, trebuie sa prezinte adeverinte student licenta/masterat, care se finalizează cu obtinerea carnetului de antrenor la facultati de profil / adeverinta CNFPA / adeverinta IKG / adeverinta alte cursuri de formare profesionala autorizate.

- o echipa participanta poate avea minim 9 sportivi si maxim 14 sportivi.

- o echipa participanta poate avea maxim 2 antrenori (posesori de carnet de antrenor cu viza anuala valabila si angajament la clubul pe care il reprezinta. Pot participa si antrenori care prezinta adeverinta student licenta/masterat, care se finalizează cu obtinerea carnetului de antrenor la facultati de profil / adeverinta CNFPA / adeverinta IKG / adeverinta alte cursuri de formare profesionala autorizate. Pentru echipele scolare, se accepta si profesori de educatie fizica, fara carnet de antrenor).

- in Competitia Sportiva Nationala de BabyBaschet, precum si in Competitia Sportiva Nationala de MiniBaschet (categoria Incepatori) echipele pot fi si mixte.

De asemenea, la Sedinta de validare organizata de FRB inaintea debutului competitiilor de la Costinesti, fiecare antrenor principal (reprezentantul clubului) va semna si isi va asuma respectarea ROI a competitiilor.

In zilele de 21 si 28 iunie 2024 va fi organizat Marsul Micului Baschetbalist cu incepere de la ora 19:00 cu pornirea din fata hotelului Forum Costinesti.

Pentru echipele inscrise in Competitiile Sportive Nationale de BabyBaschet si MiniBaschet, taxele de inscriere se vor achita pana la data tragerii la sorti. In caz contrar inscrierea acestora nu va fi validata.

Perioada de transfer, conform hotararii Consiliului Director al FR Baschet din data de 03.06.2024, este deschisa pana cu 72 de ore inainte de sedinta de validare a sportivilor (21 respectiv 28 iunie 2024)

Parteneri