Foto

Acvilele joaca impotriva Finlandei in preliminariile FIBA Women's EuroBasket 2019

Sambata, de la ora 14:00, reprezentativa feminina a Romaniei va evolua impotriva nationalei Finalndei, in Helsinki Arena, intr-un meci contand pentru etapa a III-a din cadrul preliminariilor FIBA Women's EuroBasket 2019, urmand ca in data de 14 februarie, la Celje, cu incepere de la ora 19:00, “Acvilele” sa dea ochii cu incomoda selectionata a Sloveniei. Ambele partide vor fi transmise in direct pe canalul oficial de youtube FIBA TV.  
 
Dupa aproape o saptamana de pregatire intensa in Arena de Baschet din Capitala, vineri, nationala tricolora are programata plecarea spre capitala Finlandei, unde va reveni pe scena continentala sambata, de la ora 14:00, si va juca impotriva selectionatei nordice in “Toolon Kisahalli”. Pentru cel de-al treilea meci din cadrul preliminariilor FIBA Women's EuroBasket 2019, staff-ul tehnic coordonat de antrenorul principal Dragan Petricevic vizeaza o prima victorie in grupa si mizeaza in confruntarea de la Helsinki pe urmatoarele 12 sportive:

- Gabriela Marginean(AGU Kayseri Spor Kulubu - Turcia)
- Ashley Walker(Umana Reyer Venezia - Italia)
- Sonia Ursu (1KS Sleza Wroclaw - Polonia)
- Elisabeth Pavel (ZTE NKK - Ungaria)
- Annemarie Parau(Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
- Ancuta Stoenescu(Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
- Tunde Kilin(Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
- Teodora Neagu(Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
- Ioana Ghizila(Universitatea Cluj-Napoca)
- Irina Parau(NBS Cluj-Napoca / Universitatea Cluj-Napoca)
- Dora Ardelean(CS SCM Timisoara)
- Gabriela Irimia (Olimpia CSU Brasov)

Partida dintre Finlanda si Romania va fi transmisa in direct pe www.youtube.com/FIBA
Din delegatia Romaniei vor mai face parte in cadrul staff-ului tehnic: Dragan Petricevic (antrenor principal), Attila Veres (antrenor secund), Milan Medvedj (antrenor secund), Claudiu Fometescu (antrenor federal), Mircea Nutescu (kinetoterapeut), Lucian Chetan (doctor) si Traian Racu (team manager).
 
Conform programului stabilit deja de conducerea tehnica a tricolorelor, duminica, Acvilele vor reveni in tara si vor ajunge spre seara la Timisoara iar luni vor avea doua sedinte de pregatire in Sala Sporturilor “Constantin Jude”. Marti, reprezentativa feminina a Romaniei va pleca spre Celje, unde va juca, in data de 14 februarie, cu incepere de la ora 19:00, in Gimnazija Center, impotriva incomodei nationale a Sloveniei, meciul urmand sa fie transmis de televiziunea nationala slovena si preluat de www.youtube.com/FIBA

Foto - Nationala Romaniei la finalul unui antrenament din Arena de Baschet (credit Alina Cojocaru)

Parteneri