ALL STAR GAME Masculin 2011 si-a atins scopul caritabil

De ieri, Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu beneficiaza de un aparat ultramodern care monitorizeaza nivelul de oxid nitric din aerul expirat de copiii diagnosticati cu astm bronsic.  Denumit NObreath si produs de o companie din Anglia,  performantul aparat a carui valoare depaseste sase mii de euro a fost achizitionat gratie evenimentului ALL STAR GAME masculin 2011 organizat in luna aprilie de Federatia Romana de Baschet si clubul de prima divizie CSU Atlassib Sibiu, in orasul de pe malul Cibiunului.  

Reamintim ca dupa traditionalul eveniment baschetbalistic care in fiecare an reuneste cei mai buni baschetbalisti din Romania a avut loc la Restaurantul Majestic din Sibiu, un dineu in care Federatia Romana de Baschet a aniversat 80 de ani de existenta, in timp ce gazdele de la CSU Sibiu au celebrat 40 de ani de activitate.

In prezenta unor distinsi invitati si oaspeti de seama,  pe durata Dineului Aniversar a avut loc si o licitatie in scopuri caritabile, pentru achizitionarea aparatului de ventilatie necesar Spitalului de Pediatrie din Sibiu. Printre obiectele scoase atunci la licitatie s-au aflat o pereche de manusi de box cu autograful campionului mondial Lucian Bute, racheta de tenis a fostei mari jucatoare de tenis, Ruxandra Dragomir (presedinte FR Tenis), tricourile de joc ale fostelor glorii Petre Branisteanu si Costel Cernat, tricoul de campion national oferit de FR Atletism, cu mai multe autografe, printre care si cel al fostei campioane olimpice Gabriela Szabo, o minge de baschet cu autograful lui Ghita Muresan, tricoul de joc cu autograful fostei campioane europene la tenis de masa Otilia Badescu precum si multe alte articole sportive, printre care si tricourile de joc ale jucatori reprezentativi de la CSU Atlassib Sibiu. Bineinteles, nu puteau lipsi din licitatie nici tricourile lui Elemer Tordai, atat cel de la CSU Sibiu, cat si cel de la nationala Romaniei.

La evenimentul de ieri in urma caruia Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu a intrat in posesia aparatului medical a participat si directorul clubului CSU Atlassib Sibiu, domnul Mircea Vulc.

Parteneri