Foto

Bilete pentru meciul decisiv al Acvilelor din 19 noiembrie 2016

In mai putin de o luna, nationala noastra feminina va evolua din nou in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in cel mai important meci din campania de calificare la Eurobasket Women 2017, “Acvilele” pregatite de antrenorul Miroslav Popov urmand sa primeasca replica reprezentativei Israel, in data de 19 noiembrie, cu incepere de la ora 20:00, intalnirea urmand sa fie transmisa in direct de TVR2.
Tinand cont de importanta acestei intalniri, victoria fiind singura varianta pentru a ramane in cursa calificarii la turneul final european de anul viitor, este nevoie ca fanii baschetului romanesc, si nu numai, sa vina in numar cat mai mare la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pentru a fi alaturi si pentru a le sustine pe “Acvile” in drumul spre Eurobasket Women 2017.
Venind in intampinarea suporterilor, zilele trecute au si fost puse in vanzare biletele pentru marea confruntare decisiva dintre Romania si Israel, din 19 noiembrie, pretul tichetelor fiind unul accesibil – in functie de loc si de sector, poti achizitiona un bilet cu numai 10 lei, 15 lei sau 20 de lei.
Biletele pot fi achizitionate direct de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca sau de pe platforma electronica myticket.ro - https://www.myticket.ro/np/events/22/baschet-romania-israel-sala-polivalenta-19-noiembrie-2016.html.
Totodata, suporterii au parte si de o promotie deosebit de atractiva, anuntata pe myticket.ro:
Daca ai comandat sau urmeaza sa comanzi bilete pentru evenimentul masculin EuroBasket 2017 de anul viitor, de la Cluj-Napoca, primesti GRATUIT si o invitatie la meciul feminin Romania-Israel, de pe 19 noiembrie 2016! Comanda pe aceasta pagina bilete pentru meciul Romania-Israel si trece la date de contact ACEEASI ADRESA DE EMAIL pe care ai folosit-o cand ai cumparat bilete la meciurile “Vulturilor” la EuroBasket 2017. Iti vor fi generate imediat biletele gratuite la meciul “Acvilelor”! 
 
Reamintim ca nationala feminina a Romaniei se afla in plina campanie de calificare la Eurobasket Women 2017, luptandu-se pentru “vizele” de Cehia cu reprezentativele similare ale Turciei, Israel si Bosnia&Hertegovina. Dupa patru etape, clasamentul Grupei H arata astfel:
1. Turcia – 7 puncte
2. Israel – 6 puncte
3. Romania – 6 puncte
4. Bosnia&Hertegovina – 5 puncte
In tur, Romania a castigat disputa cu Israel, in deplasare, cu scorul de 78-77.
In afara jocului decisiv cu Israel, “Acvilele” mai au de sustinut o ultima confruntare in Grupa H, urmand sa evolueze in data de 23 noiembrie pe terenul liderului, puternica nationala a Turciei.
 
Conform criteriilor de calificare, ocupantele primei pozitii in fiecare dintre cele noua grupe de calificare, precum si cele mai bune sase echipe clasate pe locurile doi, vor obtine biletele pentru Eurobasket Women 2017. Departajarea echipelor clasate pe locurile 2 se va face prin realizarea unui clasament separate, cu toate echipele situate pe aceasta pozitie in cele noua grupe, urmand sa se tina cont de rezultatele inregistrate in disputele cu echipele de pe locurile 1 si 3 si anulandu-se rezultatele cu adversarele de pe pozitia a patra.

Parteneri