Foto

Cadouri si diplome la finalul Ligii Micului Baschetbalist 2011

Dupa sase saptamani in care micutele jucatoare (10-11 ani) au disputat peste zece meciuri, "Liga Micului Baschetbalist 2011" a ajuns, duminica, la final, ultima etapa a intrecerii fiind gazduita, in 22 mai, de “Arena de Baschet” din Capitala.

Parinti, bunici, profesori, antrenori, copii si fani ai baschetului juvenil au fost prezenti, cu mic, cu mare, de la ora 12, sa-si sustina favoritele. Printre ingredientele de succes care au incendiat atmosfera din tribune s-au numarat, in afara meciurilor, o demonstratie de slam-dunk cu doi “acrobati aerieni”, Tudor si Vlad, dar si un show de zile mari cu trupa de dans “Trouble” (formata din copiii pregatiti intr-un proiect sustinut de Policy Center For Roma and Minorities). Bineinteles, micutele baschetbaliste s-au bucurat la final de numeroase cadouri si diplome de participare (intrecerea n-a avut un invingator, dar toate scolile au plecat acasa cu trofee iar micutele baschetbaliste au spus ca “Vreau sa joc baschet!”).

Reamintim ca “Liga Micului Baschetbalist” este un proiect initiat de FRB, care s-a desfasurat, in perioada 15 martie – 22 mai 2011, in sase scoli din Bucuresti, fiecare sector avand cate o reprezentanta. Competitia s-a derulat cu ajutorul Ancada, Brenntag, Uniqa, Solen, Policy Center si Herlitz, parteneri carora FRB le multumeste pe aceasta cale, iar arbitrajul a fost asigurat prin voluntariat.

Va prezentam mai jos cele sase scoli, din cele sase sectoare ale Capitalei, care facut parte din “Liga Micului Baschetbalist 2011”:

Scoala Generala nr. 1 (antrenor Alexandru Serban, de la clubul ACS Champions)
Scoala Generala nr. 30 (antrenor Alin Sipos, actual component al echipei Dinamo)
Scoala Generala nr. 280 (antrenor Sergiu Dumitrescu, de la clubul Slam Bucuresti)
Scoala Generala nr. 82 (antrenori Tatiana Dudescu si Florin Dudescu)
Scoala Generala nr. 59 “Dimitrie Sturdza” (antrenor Mihai Barbulescu, fost jucator al echipei Sportul Studentesc)
Scoala Generala nr. 113
(antrenor Andreea Ionescu, de la clubul Artesania Bucuresti)

La festivitatea de premiere, in prezenta parintilor, bunicilor si a fanilor, micutele baschetbaliste au primit cadouri si diplome din partea reprezentantilor FRB (Dan Berceanu si Svetlana Dragusin), iar la final, in cor, toate participantele au strigat cat le-au tinut “plamanii” sloganul proiectului: “VREAU SA JOC BASCHET!”

Parteneri