Foto

Comunicat de presa Gala Aniversara FRB (Actualizare 2)

La Gala Aniversara gazduita de Palatul Parlamentului se va organiza si “Balul de caritate – Copii pentru copil”, unde se vor strange fonduri pentru un mic baschetbalist in varsta de opt ani si jumatate, legitimat la clubul Solaris Ploiesti, care in aceasta iarna, in timpul unui cantonament de pregatire la munte a primit un diagnostic medical necrutator.

Dupa ce vedetele autohtone Gica Popescu, Iulia Albu, Roxana Ciuhulescu, EDDY CRBL, Sebastian Papaiani, Emil Hossu Longin si-au anuntat deja prezenta, Federatia Romana de Baschet  dezvaluie doua dintre obiectele care vor fi scoase  in aceasta seara la licitatie:
O minge de tennis cu autograful lui Ilie Nastase, o minge de baschet cu autografele fostelor glorii din Romania.

Totodata, celebrul fashion editor Iulia Albu a creat un concept special pentru acest eveniment, baschetbalistele din echipa nationala fiind protagonistele. Tinutele vor fi semnate de ISA’Dorable, iar pentru coafura si make-up  vor fi alaturi de noi profesionistii de la  Okssana Salon.


================================

Campania  “Copii pentru copil” va incheia Gala Aniversara a FRB de la Palatul Parlamentului.
Dupa cum v-am anuntat, Federatia Romana de Baschet a demarat o campanie de intrajutorare a unui mic baschetbalist in varsta de opt ani si jumatate, legitimat la clubul Solaris Ploiesti, care in aceasta iarna, in timpul unui cantonament de pregatire la munte a primit un diagnostic medical necrutator.
La apelul  Federatiei Romane de Baschet in campania de strangere de fonduri pentru micutul baschetbalist au raspuns pozitiv si ni s-au alaturat mai multe personalitati.

Creatoarea de moda Iulia Albu va  oferi o parada de moda, actorii principali fiind baschetbalistii din lotul national, in timp ce EDDY CRBL  va incinge  la maximum atmosfera printr-un spectacol in stilul caracteristic.
De asemenea, prezentatorul Galei va fi comentator sportiv al anului, mult indragitul Emil Hossu LonginRoxana Ciuhulescu si Sebastian Papaiani, vor fi si ei prezenti la Gala Aniversara gazduita de Palatul Parlamentului pentru a contribui la actiunea initiata de FRB.


=================================

Federatia Romana de Baschet
este onorata sa organizeze “Gala Baschetului” prin care sarbatoreste 80 de ani de la inffintarea Federatiei Internationale. Romania este membru fondator alaturi de alte sapte natiuni: Argentina, Portugalia, Grecia, Italia, Letonia, Elvetia, Cehoslovacia.
FIBA este cea mai importanta structura sportiva mondiala si reuneste un numar de 213 federatii nationale si peste 500 de milioane de practicanti licentiati.

Cu aceasta ocazie, cei care au scris istoria baschetului de-a lungul celor 80 de ani, jucatori, antrenori, manageri, sponsori vor avea ca invitati de seama la Palatul Parlamentului pe presedintele FIBA Europe, Olafur Rafnsson, Secretarul General al FIBA, Nar ZanolinKosta Iliev - Director FIBA, Miguel Betancor si Richard Stokes - directori FIBA Europe, Ron Coppenrath - Secretar General IWBF, precum si celebrii jucatori Dino Meneghin (presedintele Federatiei Italiene) si Georgi Glushkov (presedintele Federatiei Bulgare). La evenimentul organizat de familia baschetului autohton vor participa si fosta campioana olimpica Gabriela Szabo, fostul mare fotbalist Gica Popescu, celebra creatoare de moda Iulia Albu, dar si cunoscutul Eddy CRBL care va incanta asistenta cu surprizele show-ului sau.

Gala Aniversara se va incheia cu “Balul de caritate – Copii pentru copil”, care are drept scop strangerea de fonduri pentru un  mic baschetbalist, in varsta de numai 8 ani si jumatate, legitimat la clubul Solaris Ploiesti, care in aceasta iarna, in timpul unui cantonament de pregatire la munte a primit un diagnostic medical necrutator.

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet, va roaga sa va alaturati in aceasta campanie de strangere de fonduri.

Parteneri