Foto

DIGI SPORT transmite in direct disputa decisiva de la Cluj-Napoca pentru calificarea in finala LNBM

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va gazdui miercuri seara, cu incepere de la ora 19:30, meciul decisiv din cadrul semifinalelor LNBM, echipa locala U-Banca Transilvania urmand sa primeasca replica rivalei CSM Steaua Bucuresti Eximbank. Disputa decisiva urmeaza sa fie transmisa in direct de DIGI SPORT. In cadrul aceleeasi faze semifinale din LNBM, CSM CSU Oradea a dispus de BC CSU Sibiu, cu scorul general de 3-1, si a acces astfel in ultimul act al LNBM, editia 2017-2018, acolo unde se va intalni cu invingatoarea confruntarii decisive de la Cluj-Napoca, in vreme ce gruparea de pe malurile Cibinului va juca in finala mica impotriva echipei care va pierde disputa de miercuri seara.
 
Lupta pentru cel de-al doilea loc din finala LNBM continua in confruntarea care le opune pe U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si CSM Steaua Bucuresti Eximbank, in vreme ce in cealalta disputa semifinala, CSM CSU Oradea a incheiat conturile cu BC CSU Sibiu, cu scorul general de 3-1, si si-a asigurat locul in ultima faza a intrecerii interne.
In disputa semifinala din LNBM care este o reeditare a finalei din sezonul trecut, campioana en-titre U-Banca Transilvania Cluj-Napoca s-a impus in primele doua partide din cadrul fazei a doua din play-off, iar CSM Steaua Bucuresti Eximbank n-a ratat ocazia sa egaleze scorul general, 2-2, adjudecandu-si avantajul terenului propriu in urmatoarele doua intalniri. Astfel, conform programului competitional, miercuri, cu incepere de la ora 19:30, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va gazdui cel de-al cincilea meci din aceasta serie, meci care va decide numele celei de-a doua finaliste din actualul sezon al LNBM.

Reamintim ca dupa disputarea meciului decisiv din cadrul semifinalelor play-off, calendarul competitional al LNBM, editia 2017-2018, este urmatorul:
 
03 iunie – meciul 1 din finala mica (se joaca dupa sistemul 2 din 3)
04 iunie – meciul 1 din finala mare (se joaca dupa sistemul 3 din 5)
06 iunie – meciurile 2 din finala mare si finala mica
09 iunie – meciul 3 (daca este cazul) din finala mica
10 iunie – meciul 3 din finala mare
12 iunie – meciul 4 (daca este cazul) din finala mare
15 iunie – meciul 5 (daca este cazul) din finala mare 

Parteneri