Foto

Gaz Metan Medias a obtinut medaliile de bronz

Gaz Metan Medias si U-Mobitelco BT Cluj-Napoca au disputat ieri seara al doilea joc din cadrul finalei mici a campionatului national, mediesenii reusind sa castige cu 77-75 duelul din Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca si sa obtina medaliile de bronz la capatul unui sezon extrem de disputat. Kyndall Dykes, "argintul viu" al echipei de pe Dealul Feleacului, a ratat doua aruncari libere in ultimele secunde ale jocului si a pierdut printre degete sansa de a trimite meciul in prelungiri.

Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Ivanovic (20 p, 11 rec) si Titus Nicoara (13 p, 6 rec) pentru castigatori, in vreme ce Dykes (20 p, 11 rec) si Krstanovic (16 p, 8 rec) s-au remarcat pentru Mobitelco.
 
Titus Nicoara, Gaz Metan Medias: „Este o medalie, pana la urma. Cu siguranta, la începutul sezonului nu ne am fi dorit locul 3, ne-am fi dorit finala, dar as a fost sa fie...".

Marcel Tenter, U-Mobitelco BT Cluj-Napoca:  "Un sezon incheiat pentru noi, un sezon cu multe peripetii. Cu toate ca am pierdut astazi, echipa mea a luptat pe tot parcursul meciului. Nu am reusit sa obtinem o victorie, am avut doua lovituri libere ratate pe final, insa baietii au facut un efort foarte mare si sunt multumit de acest lucru. Vreau sa multumesc fanilor nostri, care ne-au alaturi tot sezonul, fara ei tot efortul nostru nu ar avea niciun sens."

Tot ieri, CSU Ploiesti a reusit sa invinga in primul meci al finalei BC Timisoara, cu scorul 104-85. Meciul disputat pe terenul "Leilor din Banat" a fost extrem de aprins, Vlahovic (26 de puncte, 3 pase decisive, eficienta 30) si Hargrove iesind la rampa pentru gruparea lui Arnautovic. De partea cealalta, Zlatko Jovanovic (24 p, 5 pase decisive, eicienta 22) si internationalul Bogdan Popescu (14 p , 3 recuperari) au fost cei mai prolifici marcatori ai gazdelor.  

Jocul doi al finalei are loc astazi pe terenul Timisoarei, cu incepere de la ora 20:00 si transmis in direct de postul Digi Sport.


Foto: Melinda Nagy

Parteneri