Foto

ICIM Universitatea V. Goldis Arad, campioana Romaniei in 2011

Dupa patru meciuri extrem de echilibrate cu CSM Satu Mare, echipa feminina BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad s-a impus cu scorul general de 3-1 si a castigat Campionatul National Divizia A, editia 2010-2011. In ultimul joc al seriei finale, disputat luni seara, in Sala Sporturilor "Victoria" din Arad, gazdele au castigat cu scorul de 61-57, desi dupa primele trei sferturi oaspetele conduceau cu trei puncte. In cele din urma, gruparea pregatita de Stacey Nolan a recuperat diferenta in ultimul sfert si s-a impus pe final, spre satisfactia unui public admirabil, care si-a aclamat echipa favorita minute-n sir.
Pentru echipa din Arad se incheie, astfel, un sezon exceptional. Victoria din campionat aduce eventul pentru BC ICIM Universitatea Vasile Goldis, dupa Cupa Romaniei castigata in fata aceleiasi brave echipe satmarene. De asemenea, reamintim ca aradencele au castigat in acest an si CEWL, Liga Europei Centrale de baschet feminin.

Pentru performantele sale, echipa aradeana merita sincere felicitari!

Pe de alta parte, in urma rezultatelor inregistrate in ultima faza a competitiei, va prezentam si clasamentul final al Campionatului National Divizia A, feminin, editia 2010-2011:

 1. BC ICIM Universitatea Vasile Goldis ARAD
 2. CS Municipal SATU MARE
 3. BC LMK Sepsi SFANTU GHEORGHE


 4. BCM Bega Danzio TIMISOARA
 5. Rapid BUCURESTI
 6. CSB Teleorman ALEXANDRIA
 7. Olimpia BUCURESTI
 8. SCM CSS CRAIOVA

 9. CSU LPS ALBA IULIA
10. Universitatea CLUJ-NAPOCA
11. BC Galactica Olimpia BRASOV
12. CSM U ORADEA
13. Politehnica National IASI
14. Sportul Studentesc Omnilogic BUCURESTI

Parteneri