Foto

Nationala de seniori pleaca in Germania

Nationala de seniori a Romaniei va pleaca in aceasta dupa-amiaza in Germania, unde va participa in perioada 1-3 august 2011 la un puternic turneu de pregatire in compania Braziliei, Japoniei si Germaniei.

Inainte de imbarcarea de pe aeroportul international Henri Coanda, seniorii condusi de Carl John Neumann si Andrei Beatu au disputat un meci amical in Arena de Baschet, impotriva nationalei universitare pregatite de Dan Calancea si Cristian Achim.Universitarii s-au impus cu 86-81 la capatul unui joc spectaculos care a avut dese rasturnari de situatie si in care antrenorii au rulat tot lotul de jucatori.

Pentru nationala de seniori au marcat:

Adrian Tudor (12p, 5 pase decisive, 2 interceptii)
Paul Chetreanu (3p)
Octavian Popa Calota (7p, 4 rec, 3 pase decisive)
Tudor Dumitrescu (14p)
Teodor Jucan (9p, 6 rec, 2 pase decisive)
Andrei Capusan (18p, 12 rec)
Ionut Dragusin (3p, 4 rec)
Stefan Vasile (4p, 2 pase decisive)
Mihai Silvasan (5p, 2 rec, 6 pase decisive)
Cristian Jakab (6p)

De partea cealalta, pentru invingatori au punctat:

Andrei Mandache (7p, 8 rec, 8 pase decisive)
Szabolcs Santa (2p, 3 rec)
Adrian Gutoaia (6p)
Laszlo Lazar (8p, 2 rec)
Vlad Moldoveanu (14p, 10 rec, 2 capace)
Radu Paliciuc (2p)
Dragos Andrei (3 rec, 3 pase decisive)
Bogdan Tibirna (22p, 8 rec)
Iulian Orbeanu (2p)
Titus Nicoara (15p, 6 rec)
Daniel Popescu (5p, 3 rec, 6 pase decisive, 3 interceptii).

In alta ordine de idei, tanarul jucator Alexandru Ioan Pop (U-Mobitelco BT Cluj-Napoca) s-a alaturat in aceasta dimineata lotului national de seniori, acesta inlocuindu-l pe Mihai Paul, accidentat la ultimul antrenament (contractura musculara).

Dar iata componenta echipei nationale de seniori care va participa la Turneul de la Munster: Adrian Tudor, Ioan Alexandru Pop, Paul Chetreanu, Octavian Popa Calota,Tudor Dumitrescu, George Toth, Teodor Jucan,Andrei Capusan, Ionut Dragusin,Stefan Vasile ,Mihai Silvasan, Cristian Jakab.

Primul meci al Romaniei va avea loc pe 1 august de la ora 18:00 impotriva Braziliei, marti de la ora 20:15 Romania va intalni Germania, iar miercuri, in ultimul meci, de la ora 20:15 tricolorii vor da piept cu Japonia.
 
   


Parteneri