SCM CSS Craiova joaca diseara in Rusia


Pe un frig de -16 grade Celsius, baschetbalistele de la SCM CSS Craiova au ajuns in Rusia, unde  vor intalni in aceasta seara formatia Spartak Noginsk, in etapa a IV-a FIBA EuroCup Women.

Oltencele, cu o medie de varsta de 19 ani si sapte luni,  nu au reusit in acest sezon de EuroCup nici o victorie, dar sunt optimiste inaintea confruntarii cu Noginsk. 

 “Mergem sa ne jucam sansa, pentru ca avem posibilitatea de a avansa in faza superioara a competitiei. Chiar daca pierdem, dar la o diferenta mica putem sa continuam sa evoluam in FIBA EuroCup. Nu avem probleme de lor, cunoastem echipa din Rusia si sunt sigur ca ne vom comporta bine. Avem un program incarcat. Imediat dupa jocul din Rusia ne intoarcem in Bucuresti, unde vom sustine doua meciuri in acest week-end,” a declarat inainte de plecarea din tara, Liviu Manea, antrenorul principal al Craiovei.
In partida tur, elevele lui Liviu Manea au pierdut cu 64-69, diferenta fiind facuta de rusoaice pe finalul partidei. Cea mai buna marcatoare a jocului a fost atunci Anca Sipos, cu 21 de puncte marcate.

La capitolul statistica, Ramona Tarta este cea mai buna marcatoare a Craiovei, cu o medie de 15.7 puncte pe meci, in timp ce americanca Lydia Whitehead are o medie de 9 recuperari pe meci.

Clasamentul grupei B a FIBA EuroCup arata astfel:
1.       BC Horizont Minsk (8p)
2.       Spartak Noginsk (4p)
3.       SCM CSS Craiova (3p)

Parteneri