Foto

Vot deschis pentru ALL STAR GAME 2011, feminin

Incepand de azi, 28 februarie 2011, si pana in data de 13 martie 2011, ora 22, fanii baschetului feminin romanesc si nu numai au ocazia sa participe direct la alegerea jucatoarelor si antrenorilor care vor participa la ALL STAR GAME 2011. Va prezentam mai jos regulamentul de vot pentru marea sarbatoare care va avea loc in data 27 martie 2011.

Echipe participante
- NORD vs. SUD
Data All Star Game 2011 - 27 martie 2011

NORD - este o selectionata formata din jucatoare legitimate la Municipal Satu Mare, ICIM Univ. Goldis Arad, Univ. Cluj, CSU LPS Alba Iulia, BCM Bega Danzio Timisoara, CSM U Oradea si Politehnica National Iasi.

SUD - este o selectionata formata din jucatoare legitimate la Rapid, Olimpia, CST Alexandria, Sportul Studentesc Omnilogic, BC Galactica Olimpia Brasov, SCM CSS Craiova si LMK Sepsi Sf. Gheorghe.

Jucatoare - Federatia Romana de Baschet impreuna cu antrenorii echipelor divizionare A au selectat o baza pentru vot, formata dintr-un total de 57 de jucatoare.

Antrenori - Federatia Romana de Baschet i-a postat pentru a putea fi votati pe toti antrenorii principali de la cele 14 echipe divizionare. De mentionat faptul ca antrenorul echipei CSM Satu Mare, Dan Fleseriu, si-a anuntat indisponibilitatea, din motive personale, de a participa la eveniment si din acest motiv numele lui nu a fost trecut in baza de vot.

Ponderea votului final:

30% - votul publicului
30% - votul media
40% - votul tehnic FRB - CC Antrenori

Startul votului - 28 februarie
Ultima zi pentru vot - 13 martie, ora 22:00

Modalitatea de vot: Fiecare votant va alege pentru selectionatele Nord si Sud obligatoriu cate o singura jucatoare pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc si cate un singur antrenor.

Se voteaza o singura data de pe o adresa IP.

Rezultatele votului final vor fi publicate pe site in data de 14 martie, dupa centralizare (public + media + tehnic)

Pentru a participa la votul pentru ALL STAR GAME 2011, fanii baschetului feminin romanesc trebuie sa apese pe link-ul din dreapta-sus al site-ului FRB sau sa tasteze adresa
http://www.frbaschet.ro/all-star-game/feminin



Parteneri