Foto

Noi partide europene pentru echipele și oficialii români

Mijloc de săptămână cu multe jocuri în competițiile europene intercluburi, atât la masculin, cât și la feminin.

Campioana ligii nationale masculine, U-BT Cluj-Napoca, primește miercuri vizita spaniolilor de la Valencia Basket, într-o nouă rundă din BKT EuroCup. Partida se dispută de la ora 19:00 și se vede în direct la Prima Sport.

"Caravana" sezonului regulat din FIBA Europe Cup pornește la drum, iar cele trei reprezentante ale țării noastre vor evolua toate pe teren propriu, miercuri, după următorul program: de la ora 19:00 CSM Oradea întâlnește gruparea ploneză Spojnia Stargard, iar FC Argeș Pitești joacă împotriva estonienilor de la Pärnu Sadam. De la ora 20:30 intră în competiție și CSM Constanța, împotriva belgienilor de la Windrose Giants Antwerp. Toate meciurile se pot urmări live pe canalul de YouTube al FIBA.

În European North Basketball League debutează în acest sezon și CSO Voluntari. Finaliști ai ediției trecute, ilfovenii joacă prima partidă din actuala stagiune pe teren propriu, împotriva polonezilor de la Dziki Varșovia, de la ora 19:00. Meciul se vede live pe canalul de YouTube al ENBL.

La feminin, în EuroCup Women, CSM CSU Constanța joacă în Finlanda, cu Peli-Karhut, de la ora 18:30, în vreme ce Sepsi SIC Sfântu Gheorghe evoluează în Grecia, pe terenul lui AEO Proteas Voulas, de la ora 20:30. Ambele partide se văd în direct pe canalul de YouTube al FIBA.

Și oficialii români sunt implicați în această rundă a cupelor europene intercluburi: marți, Alin Faur va arbitra partida MHP Riesen Ludwigsburg - Caledonia Gladiators, din FIBA Europe Cup. În aceeași competiție, miercuri, Ciprian Stoica va oficia jocul Tofas Sports Club - Keravnos BC, iar Cătălin Burlacu va fi comisar al partidei Maroussi KAE 1896 - Norrköping Dolphins.

Tot miercuri, dar în Basketball Champions League, Marius Ciulin va arbitra disputa FMP SoccerBet Belgrad - Manisa Buyksehir Belediye. În fine, în aceeași seară, Vlad Cotrobaș va face parte din brigada de arbitri care va conduce întâlnirea Basket Landes - DVTK HUN-Therm din EuroLeague Women.

Parteneri