Foto

CSO Voluntari a câștigat medaliile de bronz în LNBM Getica 95

Gruparea ilfoveană a avut nevoie de minimul de meciuri în seria finalei mici pentru a tranșa lupta pentru locul al treilea din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95.

După 84-67 și 96-62 în sala "Gabriela Szabo", CSO Voluntari venea favorită în Pitești Arena, mai ales că FC Argeș nu putea conta pe serviciile a doi jucători importanți, Allen-Williams și Curry, accidentați în meciul 2 al seriei.

Și totuși piteștenii au început bine partida din fața propriilor suporteri, iar la pauză se aflau în avantaj cu 6 puncte deși, la un moment dat au condus și cu 13. Elevii lui Ainars Bagatskis au ieșit însă mult mai motivați de la vestiare și au înclinat balanța în favoarea lor în următoarele 10 minute. Sfertul 4 a fost dominat încă din start tot de oaspeți, care l-au determinat pe Nebojsa Vidic să solicite două time-out-uri în primele cinci minute. Revenirea piteșteană nu a mai fost însă posibilă, iar jocul s-a încheiat 71-58 pentru ilfoveni.

CSO Voluntari a primit medaliile de bronz de la fosta mare atletă Gabriela Szabo, iar trofeul aferent locului 3 în LNBM Getica 95 de la președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală.

De partea cealaltă, FC Argeș Pitești a încheiat sezonul pe locul 4, cu trei poziții mai bine decât în sezonul precedent.

Parteneri