Foto

Cea de-a noua editie a Cupei Metigla se desfasoara in perioada 3-8 iunie 2024

Asociatia "Un strop de Fericire" anunta organizarea celei de-a 9-a editii a Cupei Metigla, o competitie interscolara de baschet dedicata copiilor si tinerilor din Prahova si judetele invecinate.

De ce Cupa Metigla?
Competitia isi propune sa atraga copiii sa faca miscare, sa aduca bucuria si ambitia competitiei sportive in scoli, organizatorii punandu-le la dispozitie materiale sportive, premii atractive si un context conectat cu un sport popular in randul copiilor. Cupa Metigla se adreseaza in special copiilor si tinerilor care nu joaca baschet intr-un club sportiv, deviza competitiei fiind una care te invita la actiune - "De când nu ai mai bătut mingea?" 

Cine participa?
Sunt asteptate sa se inscrie in competitie 35 de școli din Prahova și județele vecine, organizatorii asteptand o participare record de peste 1000 de copii.

Cand?
Perioada competitiei Cupa Metigla 2024 este 3-8 iunie 2024

Locatie?
Etapa scolara a campionatului se va desfasura in zilele de 3, 4 si 5 iunie, in fiecare scoala participanta. Meciurile din semifinale si finale se vor desfasura pe terenurile de baschet din Parcul Municipal Vest din Ploiesti, in zilele de 7 si 8 iunie.  

Ce trebuie sa faci pentru a participa la competitie?
Școala ta se înscrie în competiție folosind formularul: https://bit.ly/4bcvwTr, prin profesorul de educație fizică și sport care se va ocupa de organizare în fiecare școală.
După înscrierea școlii, copiii vor putea face echipa alături de colegi, în limitele stabilite de Regulamentul competiției https://bit.ly/3UjqDRw.
 
Cand au loc inscrierile?
Înscrierile se fac în perioada 26 aprilie - 22 mai 2024.

Despre Cupa Metigla
Cupa Metigla, campionat de baschet interșcolar, își propune de 9 ani să încurajeze copiii și tinerii să facă mișcare. Totodata, in spiritul proiectelor Asociatiei Un Strop de Fericire, Cupa Metigla oferă tinerilor o oportunitate de voluntariat prin implicarea lor în organizarea competiției, atât la nivel școlar, cât și la nivelul întregii competiții.

Sponsor principal al competiției este Compania Metigla (www.metigla.ro), care pe această cale se implică, ca în fiecare an, în dezvoltarea comunității, încurajând și sprijinind prin mai multe proiecte educația și dezvoltarea personală a tinerilor.

Organizatorul competitiei este Asociația Un Strop de Fericire (www.stropdefericire.ro), o organizație nonprofit care crede în schimbarea lumii prin implicare, educație și prin puterea tinerilor.

De 11 ani, în județul Prahova, asociația susține prin programele ei educația și spiritul antreprenorial, crează pentu tineri oportunități de învățare practică și implicare în comunitate.
Prin cunoaștere și dezvoltare personală, asociația ajută tinerii să devină mai buni și pregătiți pentru viitor.

Parteneri