Foto

Prima acțiune din cadrul proiectului "gROwth – investim in viitor"

Reprezentanți ai Federației de Baschet din Republica Moldova (FBRM) au participat miercuri 10 mai la prima actiune cu prezenta fizica in Romania, din cadrul proiectului educational „gROwth – investim in viitor”, finantat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Acestia au participat in cursul diminetii la cursurile de Management al Carierei si Management al Proiectelor de Educatie Fizica sustinute de presedintele Federatiei Romane de Baschet, PhD Emilia-Carmen Tocală, la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport.

Ulterior, reprezentanții FBRM alaturi de reprezentanți ai FRB vor asista la evenimentul organizat la Opera Română cu ocazia aniversarii a 76 de ani de la infiintarea Clubului Sportiv Dinamo București.

La finalul zilei, oaspeții de peste Prut au asistat si la Turneul Final al Campionatului National U13 Masculin, care se dispută în aceste zile la Arena de Baschet.

========================================

Proiectul "gROwth – Investim în viitor" este o inițiativă ce promovează și facilitează exprimarea, dezvoltarea și păstrarea identității lingvistice, etnice și culturale a cetățenilor din Republica Moldova, prin consolidarea legăturilor cu România. Acesta include evenimente culturale și lingvistice, schimburi educaționale și sportive, competiții și evenimente sportive, dezvoltarea antreprenoriatului în sport și îmbunătățirea infrastructurii sportive. Scopul principal al proiectului este de a crea un mediu propice pentru dezvoltarea personală și profesională a participanților, contribuind la construirea unui viitor mai bun pentru ambele țări.

Grupul-țintă  în acest proiect este format din copii, tineri, adulți și chiar persoane de vârsta a treia, care se încadrează într-una din următoarele categorii profesionale: profesori, antrenori, sportivi, elevi, studenti, oficiali ai jocului de baschet, voluntari.

Parteneri